У Нацгвардії продовжуються робочі засідання з представниками Національної жандармерії Франції з питань професійного втручання - НГУ

Днями відбулось чергове засідання робочої групи з питань професійного втручання. До цієї групи входять представники Національної гвардії України, Національної Жандармерії Французької Республіки та Навчального центру підготовки сил жандармерії (CNEFG). Захід відбувся у форматі відеоконференції.

Метою засідання було обговорення розробки доктрини «професійного втручання» в Нацгвардії задля посилення оперативних спроможностей та підвищення професійного рівня особового складу НГУ.

За словами т. в. о. начальника управління міжнародного співробітництва полковника Сергія Мальцева, допомога французької сторони в розвитку спроможностей правоохоронної складової є надзвичайно важливою для Національної гвардії України у розрізі здобуття структури європейських практик.

Під час заходу представники Навчального центру підготовки сил жандармерії на чолі із начальником департаменту професійного втручання Національного центру підготовки сил жандармерії в Сент-Астьє (CNEFG) підполковником Жан-Франсуа Бареттом презентували ключові аспекти підготовки за напрямком професійного втручання жандармерії.

Пресслужба НГУ

Перейти до вмісту