Гвардійські спецпризначенці на Донеччині отримали президентські відзнаки - НГУ

Заслужені високі державні нагороди бійцям вручив Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Церемонія нагородження проходила на Донбасі, де зараз військовослужбовці Національної гвардії України і виконують бойові завдання із захисту Батьківщини.  

За умовами воєнного часу вручення відбулось швидко і без святкових церемоній, але з обов’язковим дотриманням військових традицій. Під час спілкування з гвардійцями, Денис Монастирський високо оцінив професійну роботу, під час виконання завдань з оборони країни і знищення противника.     

За проявлену мужність у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності семеро бійців отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, двоє – орден «За мужність» ІІІ ступеня, і один – медаль «За військову службу України».

Хлопці пройшли визначний бойовий шлях від самого початку російської військової агресії, неодноразово самостійно, а також разом з іншими підрозділами ЗСУ, успішно виконували надзвичайно складні завдання.

Одразу після урочистого заходу гвардійці повернулися на бойові позиції, щоб продовжити методично, професійно і безжально вибивати загарбника з рідної України.

Перейти до вмісту