Національна гвардія у співпраці з Асоціацією «Дивись українське» організувала показ фільму для важкопоранених та звільнених з полону бійців - НГУ

Кінопоказ фільму «Коза Ностра. Мама їде» режисера Карла Рінальді у головній ролі з Ірмою Вітовською вперше відбувся для важкопоранених та звільнених з полону нацгвардійців.

Захід пройшов у рамках національного туру «Кіно заради перемоги», який покликаний підтримати український кінематограф та власне самих українців у часи війни.

«Нам здається, що людям у таких непростих обставинах просто необхідно морально розвантажитися та відчути нашу підтримку ще більше», – каже один із організаторів, полковник Національної гвардії України Олександр Чорний.

Як зазначив Голова Правління Асоціації “Дивись українське!” Андрій Різоль:

“Переглядаючи кінофільми, спілкуючись з кінозірками, наші воїни мають можливість трохи відпочити, відволіктись, отримати позитивні емоції, мотивацію, почути щирі слова подяки від кінематографістів”.

Нагадаємо, упродовж року Асоціація «Дивись українське» показала українські фільми у 25 військових частинах Нацгвардії.

 

«Перемога кується не лише на фронтах, вона також кується в душах, а культура напряму формує нашу духовність у сприйнятті нашої історії, свого національного «я», – продовжив Олександр Чорний.

Перейти до вмісту