Напередодні Дня Нацгвардії діти військовослужбовців відвідали парк розваг Neopolis - НГУ

Парк розваг Neopolis ТРЦ Respublika Park вже вкотре за співпраці з офіцерами відділу цивільно-військового співробітництва Іміджево-видавничого центру НГУ відкриває свої двері для дітей військовослужбовців Національної гвардії України.

Генеральний директор парку розваг Neopolis Аліна Білошкурська та увесь колектив зробили усе можливе, щоб діти відволіклися й відчули максимум позитиву та вражень.

«24 березня парк розваг Neopolis організував захід до Дня Національної гвардії України. Ми з радістю прийняли 100 дітей з сімей нацгвардійців та створили для них свято. Для нас честь товаришувати з Вами та дарувати усмішки Вашим дітям. З наступаючим Днем Національної гвардії України, наші рідні друзі!», – зазначила Аліна Білошкурська.

 

Дітки знову отримали величезне задоволення від професійності та щирості співробітників, найтехнологічніших атракціонів у Європі, від атмосфери свята, яке так потрібне для них у такий нелегкий період нашої історії.

 

“Дякую моїй мамі-гвардійці за сьогоднішній веселий та насичений день, а також за те, що вона захищає нашу Україну”, – поділилася враженнями 7-річна Марійка.

«У темні часи – дуже добре видно світлих людей! Це можна сказати про колектив Neopolis і колектив ТРЦ Respublika Park, які роблять багато гарних проєктів: розваги для дітей військовослужбовців, благодійні одруження, допомога медичним закладам тощо. Завжди з повною віддачею і жертовністю. Дякую Вам за допомогу, людяність і дружбу», – підсумувала підполковник Алла Клачко.

Пресслужба НГУ

Перейти до вмісту