Нацгвардійці знешкодили понад 3 100 вибухонебезпечних предметів на Київщині - НГУ

Групи розмінування Нацгвардії вже виявили та знешкодили понад 3 100 вибухонебезпечних предметів на території Київщини.

Інженерно-саперні підрозділи НГУ щоденно виявляють та знищують небезпечні знахідки на звільнених територіях Київської області.

 

Підрозділи Національної гвардії України проводять інженерну розвідку місцевості полів, доріг та прилеглих територій до населених пунктів Київської області, на яких знаходилися позиції противника та де була знищена техніка російських окупантів.

Окрім цього, на території Київської області ворог залишив після себе багато вибухонебезпечних предметів: нерозірваних снарядів, мін, розтяжок, які несуть небезпеку для мирного населення. Інженерно-саперні підрозділи НГУ щоденно виявляють та знищують небезпечні знахідки на звільнених територіях Київської області.

Час від часу на околицях Києва та в його передмісті чутно вибухи. Це є результатом роботи саперів, які очищують нашу землю від ворожих вибухонебезпечних предметів. Просимо громадян зберігати спокій.

У разі виявлення підозрілих предметів просимо зберігати спокій і негайно повідомити про знахідку представників поліції, аварійно-рятувальних служб або зателефонувати за номерами 101, 102.

 

Пресслужба НГУ

Перейти до вмісту