На Одещині військовий оркестр та місцевий музичний гурт організували для гвардійців концерт - НГУ
Бійці Національної гвардії України, разом з іншими захисниками та захисницями держави, щоденно виконують службово-бойові завдання, адже рашисти безжально намагаються захопити наші землі.
 
Військовий оркестр НГУ разом з одеським музичним гуртом «Хвиля» вирішили розвантажити гвардійців та заспівали відомі патріотичні пісні.
 
«Всі ми повинні розуміти, що війна впливає на кожного з нас. Вміти відволіктися часом буває складно, але навіть звичайне спілкування чи читання книжки може вплинути на підвищення вашого емоційного стану. Сьогодні, сподіваюсь, наша невеличка музична програма допомогла вам відпочити тілом і душею», – зазначає військовий диригент.
 
З імпровізованої сцени лунали такі пісні як «Ой, у лузі червона калина», «Козацький марш» та авторські пісні й композиції.
 
«Неймовірні враження від кожного звука та слова, які ми почули сьогодні. Такі заходи  дійсно відволікають на якийсь час і наче повертають назад… до 24 лютого. Дякую за таку можливість та за підтримку, яку висловили артисти гурту «Хвиля»», – зазначає один із гвардійців.
 
Діана Крайнова
Перейти до вмісту