НАЦІОНАЛЬНА ГВАРДІЯ УКРАЇНИ

Телефон довіри (044) 226-22-52

Свіжі, апетитні, ароматні та різноманітні – саме такі страви щодня готуються у їдальні військової частини 3053 Нацгвардії України.

Ошатна й затишна їдальня зі свіжим ремонтом також створює відповідну атмосферу, аби посмакувати у приємній обстановці стравами, які зовсім не поступаються ані виглядом, ані смаком домашнім.

А кухарі військової частини вкладають душу та усю свою майстерність у приготування щоденних сніданків, обідів та вечерь, бо кожен солдат для них, як власна дитина, яку неодмінно потрібно смачно та ситно нагодувати.

Так розповідають про свою їдальню і все, що на них там чекає, і солдати строкової служби, і військовослужбовці за контрактом.

«Раніше, до служби в армії, у мене чомусь була думка, що армійська їжа має бути одноманітна й «сумна». Але ці мої упередження повністю зруйнувалися, коли почав служити в Нацгвардії, – розповідає солдат-строковик Микола Коваленко – Щодня для нас готують смачні й різноманітні страви на вибір, гарно оформлені, з фантазією приготовлені. До того ж, можемо обирати страви. Тобто, тричі на день запропоновано на вибір по декілька гарячих страв, гарнірів, салатів і вони щодня різні й рідко повторюються. Дійсно, смачно, як вдома».

Про якісне, смачне харчування, з завжди свіжих та корисних продуктів турбується продовольча служба військової частини, ефективну роботу якої організує заступник командира частини з тилу – начальник тилу майор Андрій Тимошенко.

«Так, першочерговим і важливим завданням нашої служби є забезпечення військовослужбовців усім необхідним, аби кожен – від солдата строкової служби до офіцера – міг спокійно виконувати покладені на нього завдання та не турбуватися, що йому чогось не вистачає із найнеобхідніших, життєво необхідних речей».

Мова іде, окрім речового забезпечення, перш за все про якісне та повноцінне харчування, бо ж відомо, що лише ситий солдат є хорошим солдатом та сильним воїном.

Радіємо, що наші можливості з забезпечення гвардійців якісним харчуванням значно покращилися порівняно з тим рівнем, який був ще кількома роками раніше, і сьогодні як святкове, так і повсякденне щоденне меню у нашій їдальні є різноманітним, смачним, повноцінним і по-домашньому смачним».

Марина Березюк