Понеділок, 30 Березня, 2020 - 04:17
12 Лип 2015

Захисники Маріуполя подякували кухарям за турботу

 

Кухарі та інші працівники тилу Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії, які виконували службові обов’язки під час ротації до зони АТО в місті Маріуполі, отримали від керівництва угрупування слова вдячності та символічні подячні листи.

 

На передовій кухар — особа чи не найважливіша. Саме від них часто залежать і морально-психологічний стан, і здоров’я бійців. Недарма кажуть, що «Ситий воїн — добрий воїн».

 

Зважаючи на вищесказане, можна сказати із впевненістю, що гвардійці-захисники Маріуполя, відряджені на Схід із військових частин Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України — воїни вельми добрі, адже кухня тут весь цей час залишалася на висоті.

 

Звичайно ж, багато що залежить від організації. Керівництво угрупування докладало максимум зусиль, аби урізноманітнити раціон гвардійців та зробити харчування і корисним, і смачним, і поживним.

 

Але все ж, вирішальну роль грають саме ті люди, які безпосередньо приймають участь у приготуванні солдатського харчу — кухарі. Найкращою оцінкою їхньої роботи, за словами самих «кашоварів»,  є подяка від бійців, які коштують нехитрі військові страви.

 

«Дуже приємно, коли бачиш, що обід, сніданок, чи вечеря справді сподобалася хлопцям, це одразу видно, а вони обов’язково подякують. Буває, навіть кажуть, що борщ, чи інша страва, майже як удома — це, мабуть, найвища шана», — розповідають самі кухарі.

 

Робота тилових працівників, проведена під час перебування у зоні АТО, не залишилася і без уваги керівництва об’єднаного угрупування Нацгвардії в секторі. Бійцям подякував начальник тилу угрупування полковник Володимир Мельник та вручив подячні листи від керівництва.

 

На бійців незабаром чекає повернення додому та зустріч із рідними та близькими. Поки що ж вони продовжують готувати побратимів та щиро бажати всім «Смачного».

 

ГЗГ та ЗМІ Південного ОТО